studentská víza

Studentská víza (J, F a M)

Dostavte se s formulářem DS-160 „Kontaktní informace a informace o zaměstnavatelích pro žadatele o nepřistěhovalecké vízum“. Mimoto prosím také přineste formulář I-20 vydaný školou, kterou chcete navštěvovat, doklad o finančním zabezpečení studia a doklad o uhrazení poplatku SEVIS (bez potvrzení o SEVIS není možné provést pohovor a je třeba se přobjednat!).

Všichni žadatelé o víza J, F a M musí mít formuláře:
DS 160
SEVIS I-901
Termín pohovoru

Kam dál